Midler til faglige mødesteder

Hvad er et fagligt mødested?

Kender du dine med-medlemmer? Ved du hvad de er optagede af i øjeblikket? Skal I udvikle jer sammen eller udviklet noget nyt sammen?

Det finder I bedst ud af ved at mødes. Et Fagligt mødested er et møde om et fagligt tema, der optager jer lige nu og ikke mindst der hvor I gerne vil hen som kulturaktører i Midt- og Vestjylland.

Kan vi søge midler til at afvikle et fagligt mødested?

I kan få støtte til forplejning, lokaleleje (hvis ikke I selv har lokale til rådighed) og til evt. eksterne oplægsholdere.

For at få støtte skal 

  • mødestedet være åbent for alle medlemmer af kultursamarbejdet
  • mødestedets indhold være relevant for flere af kultursamarbejdets medlemmer
  • mødestedet annonceres via kalenderen på Kultursamarbejdet.dk og I skal benytte Kultursamarbejdets logo i jeres kommunikation 

Hvordan søger du midler til et mødested?

Send en beskrivelse af arrangementet + et budget til sekretariatet på kultur@holstebro.dk i god tid inden arrangementet.

Beskrivelsen bør indeholde praktiske oplysninger om dato, tid, sted og evt. hvordan man kan tilmelde sig, så den umiddelbart kan lægges i kalenderen på hjemmesiden.

Budgettet skal matche ambition og indhold.

Hvordan behandles forespørgslen?

Sekretariatet behandler ansøgningen i løbet af 1-2 uger.

Sekretariatet godkender arrangementet og sikrer at det markedsføres på hjemmesidens kalender og via nyhedsbrev mm.

Sekretariatet kan inddrage relevante fagrepræsentanter fra bestyrelsen i godkendelsesprocessen.

Hvordan udbetales tilskuddet?

Når arrangementet har været afholdt laves en kort afrapportering (deltagerliste og evt. udbytte) og en faktura på de samlede udgifter til EAN 5798004622971

Og hvad så bagefter?

Hvis arrangementet har givet anledning til nye initiativer, der er relevante i forhold til Kultursamarbejdet, så er der mulighed for at fremlægge udviklingsforslag for bestyrelsen.

 

Har I spørgsmål eller ideer I vil drøfte, er I altid velkomne til at kontakte Marie Louise i sekretariatet på tlf. 9611 6919 eller marie.louise.birch-jensen@holstebro.dk