Biblioteker

Herning Bibliotekerne

Herning Bibliotekerne

Herning Bibliotekerne spænder over biblioteker i Herning, Aulum, Hammerum, Kibæk, Sunds og Vildbjerg. På bibliotekerne er de traditionelle muligheder for at låne bøger, lydbøger og cder – men også en række digitale muligheder, samt mange forskellige udstillinger, foredrag, møder med forfattere, kurser og arrangementer med bl.a. sang og musik.

Holstebro Bibliotek

Holstebro Bibliotek

Holstebro Bibliotek deler bygning med Borgerservice og Rådhuset. På biblioteket finder du både bøger, lydbøger, cder og netbibliotek, samt en række foredrag, udstillinger, arrangementer, møder med forfattere og workshops.

Ikast-Brande Bibiliotek

Ikast-Brande Bibiliotek

Ikast-Brande Bibliotek er et samlingspunkt i lokalområdet. Her finder du naturligvis de traditionelle muligheder for at låne bøger, lydbøger og cder. Biblioteket byder også på en række andre aktiviteter som eksempelvis udstillinger, foredrag, møder med forfattere, kurser og andre arrangementer.

Lemvig Bibliotek

Lemvig Bibliotek

På Lemvig Bibliotek kan du låne bøger inden for alle genrer og i alle formater – både på tryk og som e-bøger.  Biblioteket er også lidt af et samlingspunkt, da her løbende arrangeres foredrag, kurser, workshops mv. Deltag eksempelvis på Slægtsforskningsværkstedet eller bliv klogere på computere med et IT-kursus.

Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

På Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne kan du låne bøger inden for alle genrer og i alle formater – både på tryk og som e-bøger. Biblioteket er også lidt af et samlingspunkt, da her løbende arrangeres foredrag, kurser, workshops mv.

Skive Bibliotek

Skive Bibliotek

På Skive Bibliotek kan du låne bøger inden for alle genrer og i alle formater – både på tryk og som e-bøger. Biblioteket er også lidt af et samlingspunkt, da her løbende arrangeres foredrag, kurser, workshops mv.

Struer Bibliotek

Struer Bibliotek

På Struer Bibliotek kan du låne bøger inden for alle genrer og i alle formater – både på tryk og som e-bøger. Biblioteket er også lidt af et samlingspunkt, da her løbende arrangeres foredrag, kurser, workshops mv.

Herning Bibliotekerne

Varde Bibliotek

Varde bibliotek består af bibliotekerne i Varde, Ølgod, Nr. Nebel, Oksbøl og Agerbæk. Ud over de traditionelle muligheder for at låne bøger og div. medier tilbyder bibliotekerne en lang række arrangementer.